Naar Valencia

Stedentrip naar Valencia

Op deze pagina probeer ik je duidelijk te maken wat de beste opties zijn om een stedentrip naar Valencia te maken. Er zijn namelijk twee mogelijkheden om een stedentrip naar Valencia te boeken, namelijk je boekt je vliegticket en je hotel los van elkaar via verschillende websites of je boekt je stedentrip via een reisorganisatie. Er is van alles mogelijk. Hieronder zie je beide mogelijkheden toegelicht.

Stedentrips via reisorganisatie boeken

De makkelijkste manier om een stedentrip te boeken is om via een reisorganisatie een reis te boeken naar Valencia. Deze reisorganisatie neemt je alles uit handen. Dit omvat de reis, je hotel en vaak ook je transfer tussen het vliegveld en je hotel in Valencia.

Stedentrips vergelijken

Wil jij je vakantie naar Valencia boeken, maar niet teveel geld betalen? Ga dan naar de website van Prijsvrij.

Of wil je op een kaart van Valencia uitzoeken waar je wil slapen? Kijk dan hieronder!

Hierboven zie je een kaart waar je een plek kan aanklikken waar je zou willen overnachten en dan wordt je verder geleidt naar de website om te kijken of dit wat voor je is. In deze kaart staan meerdere aanbieders van stedentrips/vakanties naar Valencia.

Stedentrip naar Valencia zelf regelen

Wat ook mogelijk is, is dat je alles zelf regelt voor je stedentrip naar Valencia. Dus dat betekend dat je zelf je accomodatie moet zoeken, zelf je vlucht moet zoeken en eventueel je transfer tussen het vliegveld en je accomodatie.

Hieronder volgen een aantal tips hoe je zelf je vlucht en accommodatie kan vinden voor de juiste prijs en de juiste locatie.

Accommodatie in Valencia zelf regelen

Er zijn een aantal mogelijkheden om zelf naar een accommodatie te zoeken. Mijn voorkeur gaat uit naar Booking.com. Hier kan je heel makkelijk al je wensen invullen en dan komt er een hele rij met hotels, vakantieparken, appartementen en huizen tevoorschijn.

Ook heeft Booking.com een loyaliteitsprogramma. Als je meer dan vijf keer een hotel of appartement heb geboekt via deze website dan krijg je een “Genius” level en krijg je 10% korting op verschillende populaire accommodaties. Hiernaast kunnen er ook verschillende andere beloning inbegrepen zijn, maar dit verschilt per accommodatie.

Vliegtickets naar Valencia zelf regelen

Om vliegtickets te vinden heb je ook vele verschillende vergelijkingssites. Mijn voorkeur gaat op dit moment uit naar Tix.nl. Deze website vergelijkt alle vliegtuigmaatschappijen welke bij hun aangesloten zitten. Hiermee vindt je dus altijd de snelste en goedkoopste vluchten naar Valencia.